Fascinerende bomen

Dit is de blog van Henry Kuppen (1964), gepassioneerd bomenliefhebber met meer dan 40 jaar professionele ervaring in het beheren van bomen in de stedelijke omgeving.  Ik werk als Boom Ambassadeur bij Kennisatelier voor boom en bodem, Terra Nostra. Als enthousiaste spreker deel ik mijn kennis middels presentaties en workshops met professionals over de hele wereld.

Bijna dagelijks raak ik geïnspireerd door de verschijningsvormen van bomen en flexibiliteit van de natuur. Ik kijk met de ogen van een liefhebber, maak de koppeling met de wetenschap en combineer dit met de grilligheid van de praktijk. Deze blog geeft zowel de professional als de liefhebber van bomen een indruk hoe je naar bomen kunt kijken om ze meer te respecteren en beter te begrijpen. 

Recente blogs

Bezig met laden... Bezig met laden...

Wil je een bericht ontvangen als een nieuwe blog is geplaatst? Meld je hier aan.

Blijf op de hoogte
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang